3er. Intercanvi de Roba / 3r. Intercambio de ropa / 3rd. Clothes Exchange

CAT;- Aquest divendres 25 de Febrer tindrà lloc el tercer intercanvi de roba a casa. Després de l’èxit de les dues edicions anteriors i el fet de què una de les nostres amigues marxa per treballar durant al menys un any a Singapur, ha fet que aquesta edició s’avancés al canvi ‘oficial’ d’armari.
La sistemàtica és simple i us convido a que la proveu a casa amb les vostres amigues o conegudes. Primer llença una convocatòria massiva a gent de la teva confiança, amigues, conegudes i deixa que elles també puguin convidar a gent que creguin a les que els hi pugui interessar. Un cop fet això has de confiar que les noies que vinguin siguin més o menys de talles iguals, vull dir, si una té talla 40 que hi hagi més noies amb la mateixa talla o al menys que puguin portar llibres o diferents estris, accessoris, etc, que els hi pugui interessar. Totes sabem com som les dones i amb el tema talles som molt susceptibles...
Per començar, no aconsello llençar les peces de roba totes amuntegades i deixar que cadascuna agafi com si fossin rebaixes o saldos, el millor i així totes tenen les mateixes possibilitats d’opció a les peces, és que cadascuna presenti el que ha portat i si hi ha més d’una noia que vol la mateixa peça es pot fer per sorteig.
En definitiva la teoria està molt bé, però el millor de tot és la pràctica. Espero que tot vagi be el divendres i sobre tot que puguem gaudir d’una tarda d’intercanvi satisfactòria.
Ja hem comentareu si ho heu provat a casa!!

CAST;-Este viernes 25 de Febrero tendrá lugar el tercer intercambio de ropa en casa. Tras el éxito de las dos ediciones anteriores y el hecho de que una de nuestras amigas se va para trabajar durante al menos un año en Singapur, ha hecho que esta edición se adelantara al cambio 'oficial' de armario.
La sistemática es simple y os invito a que la probéis en casa con vuestras amigas o conocidas. Primero lanzad una convocatoria masiva a gente de tu confianza, amigas, conocidas y deja que ellas también puedan invitar a gente a las que crean les pueda interesar. Una vez hecho esto tienes que confiar en que las chicas que vengan sean más o menos de tallas iguales, quiero decir, si una tiene talla 40 que haya más chicas con la misma talla o al menos que puedan llevar libros o diferentes utensilios, accesorios, etc, que les puedan interesar. Todas sabemos como somos las mujeres y con el tema tallas somos muy susceptibles ...
Para empezar, no aconsejo tirar las prendas todas amontonadas y dejar que cada una coja del montón como si fueran rebajas o saldos, lo mejor y así todas tienen las mismas posibilidades de opción a las prendas, es que cada una presente lo que ha llevado, si hay más de una chica que quiere la misma pieza se puede hacer por sorteo.
En definitiva la teoría está muy bien, pero lo mejor de todo es la práctica. Espero que todo vaya bien el viernes y sobre todo que podamos disfrutar de una tarde de intercambio satisfactoria.
Ya me comentareis si lo habéis probado en casa!


ENG;-Friday February 25th will be held the third exchange of clothes at home. Following the success of two previous editions and the fact that one of our friends is going to work for at least a year in Singapore, has made this issue be brought forward to change 'official' closet.
The routine is simple and I invite you to try at home with your friends or acquaintances. First send a massive message to people you trust, friends, acquaintances and let them also can invite people who create them is interested in. Once done you have to trust the girls that come are more or less equal size, I mean, if one has size 40 that more girls with the same size or at least they can bring books or different tools, accessories, etc, they may be of interest. All we know as women and the sizes are very sensitive issue ...
For starters, I don’t advise throwing clothes all piled up and let each take one, the best and so all are equally likely to opt for the clothes, is that every one present that has led if more than a girl who wants the same piece can be done by drawing lots.
In short, the theory is fine, but best of all is practice. I hope everything goes well on Friday and above all that we can enjoy an evening of successful exchange.
Comment to me if you have tried at home!

Comentarios