dimarts, 22 de febrer de 2011

Raül


CAT;- Aquesta setmana vaig recollir un dels meus esperats rodets a la botiga de revelat…un rodet Velvia (diapositiva) que vaig fer servir en la meva càmera AGFA del 72, adquirida en una botiga de San Carlos de Bariloche (Argentina) cap a l’any 2008. La sorpresa va ser aquesta foto, un error en fer passar el rodet que ha fet aquesta meravella. És una foto retrat del meu nebodet doblement exposada amb una foto de mig cos de la meva mare. S’ha de mirar més d’un segon per apreciar la composició complerta. Què en penseu? Deixeu-me els vostres comentaris.

CAST;-Esta semana recogí unos de mis esperados carretes en la tienda de revelado ... un carrete Velvia (diapositiva) que utilicé en mi cámara AGFA del 72, adquirida en una tienda de San Carlos de Bariloche (Argentina) hacia el año 2008. La sorpresa fue esta foto, un error en hacer pasar el carrete que ha hecho esta maravilla. Es una foto retrato de mi sobrinillo doblemente expuesta con una foto de medio cuerpo de mi madre. Hay que mirar más de un segundo para apreciar la composición completa. ¿Qué creéis? Dejadme vuestros comentarios.

ENG;-This week I picked up one of my expected rolls in developing store ... a Velvia (slide) I used in my camera AGFA of 72, acquired in a shop in San Carlos de Bariloche (Argentina) by the year 2008. The surprise was this photo, an error in passing the roll that has made this great pic. It’s a portrait of my nephew doubly exposed to a half-length photo of my mother. You have to look over a second to appreciate the full composition. What do you think? Leave me your comments.