Sonia Muntané Disenyadora de complements / Diseñadora de complementos / Acessories Designer

CAT;- Voldria presentar-vos a la Sonia Muntané, dissenyadora de vocació. Vaig quedar amb ella el passat divendres per parlar i sobre tot per intercanviar impressions sobre els problemes que els dissenyadors es troben a l’hora de poder vendre o donar a conèixer les seves creacions. Us recomano que feu una ullada al seu Blog on podreu veure quins són els seus dissenys així com comprar els que més us agradin.
Ella personalment és una persona amb molta energia i transmet confiança en si mateixa. Sobre els seus dissenys no diré res, només que no espereu gaire per veure el que fa, perquè potser més endavant no tindreu l’oportunitat d’adquirir algunes de les seves peces que són úniques. D’ara en endavant seguiré a la Sonia en la seva creativitat i en els seus projectes professionals.
Visiteu el seu Blog: http://smaccessories-s.blogspot.com
També pots comprar els seus dissenys a www.kebonika.com
 
CAST;-Quisiera presentaros a Sonia Muntané, diseñadora de vocación. Quedé con ella el pasado viernes para hablar y sobre todo para intercambiar impresiones sobre los problemas que los diseñadores se encuentran a la hora de poder vender o dar a conocer sus creaciones. Os recomiendo que echéis un vistazo a su Blog donde podréis ver cuáles son sus diseños así como comprar los que más os gusten.
Ella personalmente es una persona con mucha energía y transmite confianza en sí misma. Sobre sus diseños no diré nada, sólo que no esperéis mucho para ver que hace, porque quizás más adelante no tendréis la oportunidad de adquirir alguna de sus piezas únicas. De ahora en adelante seguiré a Sonia en su creatividad y en sus proyectos profesionales.
Visita su Blog: http://smaccessories-s.blogspot.com
También puedes comprar sus diseños en: www.kebonika.com
 
ENG;- I would like to introduce you to Sonia Muntané designer vocation. I was with her last Friday to exchange views on issues that designers are able to sell or when to present their creations. I recommend you take a look at her blog where you can see what her designs and buy whatever you like.
She personally is a person with great energy and transmits confidence in herself. About her designs will not say anything, just do not wait too much to see what she does, so maybe later you will not have the opportunity to acquire some of her unique pieces. From now I’ll follow her creativity and her professional projects.
Visit her Blog: http://smaccessories-s.blogspot.com
You can also buy her designs in: www.kebonika.com
 
 
 
 

Comentarios

Smile Felt ha dicho que…
Sens dubte si la Sonia diu que t'hem de seguir es pk en donaras notícies bones i interessants. Encantades de conèixer el teu blog. Smile Felt Broches!!!