Anti-Karaoke Barcelona, sala 2 Apolo



CAT;- Dilluns va ser festiu a Barcelona, tot i que per a la gent que hi treballem fora de Barcelona, havia de ser un Dilluns com qualsevol altre, no ho va ser. Els autobusos començaven més tard, no hi havia ni déu al carrer, excepte la gent que tornava de festa. Com ho sé? Perquè normalment surto de casa cap a les 6:30 per anar a la feina i hem vaig trobar a algun despistat intentant entrar en una altre portal que no era el seu.

Bé doncs amb aquest panorama vaig decidir que el dilluns havia d'anar a l'Anti-Karaoke. Pels que no sapigueu què és, busqueu el grup en el facebook, són una colla de frikis (aquest adjectiu també me’l puc aplicar a mi mateixa, així que no escric en sentit negatiu, 'Orgull Friki'!!), que canten cançons de Rock, Heavy, DethMetal, ...tot allò que molt difícilment trobaràs en un karaoke normal. Hi ha de tot, gent que creu que canta bé, gent que realment canta molt bé i sobre tot gent amb ganes de passar una bona estona escoltant veu en directe i gaudint de la presentadora, la Rachel Ariff, la Show-woman més espectacular que he vist fins ara, tot s'ha de dir, no he vist gaire fauna relacionada amb aquest món, així que no sé si és normal o no.

Per acabar-ho d’adobar era carnaval, així que es va ajuntar el bo i millor del frikisme amb disfressa, una bona tarde – nit de dilluns que hem va fer començar la setmana amb un sumriure a la cara. Per els malpensats/ades, a les 12p.m. ja estava a casa.


CAST;- El Lunes fue festivo en Barcelona, aunque para la gente que trabajamos fuera de Barcelona, tenía que ser un Lunes como cualquier otro, no lo fue. Los autobuses empezaban más tarde, no había ni dios en la calle, excepto la gente que volvía de fiesta. ¿Cómo lo sé? Porque normalmente salgo de casa hacia las 6:30 para ir al trabajo y me encontré a algún despistado intentando entrar en otro portal que no era el suyo.

Bueno pues con este panorama decidí que el lunes tenía que ir al Anti-Karaoke. Para los que no sepáis qué es, buscad el grupo en el facebook, son una pandilla de frikis (este adjetivo también me lo puedo aplicar a mí misma, así que no escribo en sentido negativo, ’Orgullo Friki'!!), que cantan canciones de Rock, Heavy, DethMetal, ... todo lo que muy difícilmente encontrarás en un karaoke normal. Hay de todo, gente que cree que canta bien, gente que realmente canta muy bien y sobre todo gente con ganas de pasar un buen rato escuchando voz en directo y disfrutando de la presentadora, Rachel Ariff, la Show-woman más espectacular que he visto hasta ahora, todo hay que decirlo, no he visto mucha fauna relacionada con este mundo, así que no sé si es normal o no.

Por si fuera poco era carnaval, así que se juntó lo mejor del frikismo con disfraz, una buena tarde - noche del lunes que me hizo empezar la semana con una sonrisa en la cara. Para los malpensados​​/as, a las 12p.m. ya estaba en casa.


ENG;- Monday was a holiday in Barcelona, ​​but for people who work outside of Barcelona, ​​had to be a Monday like any other, it was not. Buses began later, there was no god in the street, except the people returning from holiday. How do I know? Because normally I leave home about 6:30 to go to work and I found some clueless trying to enter another portal that was not hers.

Well this picture I decided that Monday I had to go to the Anti-Karaoke. For those who do not know what it is, look for the group on facebook, are a bunch of geeks (I'm also the adjective I can apply myself, so do not write in the negative, 'Geek Pride singing'!!), Songs Rock, Heavy, DethMetal ... all that hard to find in a normal karaoke. There is everything people who think they play well, people who really sings very well and above all people that want to spend some time listening to live voice and enjoying the presenter, Rachel Ariff, the most spectacular show-woman I've ever seen so far, I must say, I have not seen much wildlife associated with this world, so I do not know if it's normal or not.

To make matters worse was the carnival, so we gathered the best of freak in disguise, a good afternoon - Monday night that made me start the week with a smile on his face. For the evil-minded genders, 12p.m. I was at home.

Comentarios