La botiga de ninots / La tienda de muñecos / The Toy's Shop

CAT;- Ahir per casualitat, bé tenia 1 hora abans de trobar-me amb una amiga per sopar, vaig caminar pels carrers del Born, primer pel carrer princesa i després per un carrer pel què normalment no hi passo es diu carrer dels Flassaders. En aquest carrer hi ha moltes botiguetes originals, però la que hem va cridar més l’atenció va ser una de ninots de feltre. Una petita botigueta molt ben muntada per una noia que jo diria que és argentina. Els ninots el fa tots ella amb un procés artesanal amb el que posa molta cura. Aprofitant que demà divendres vaig a Madrid a visitar els meus nebodets, li vaig comprar 2 ninots moníssims que a més són titelles, un Pingüí per la Irina i un Elefant pel Raül

Us passo la Web de www.bcntiendas.com amb la descripció i alguna fotos de la botiga. Només de veure ja és maca i cada ninot és diferents no hi trobaràs dos d’iguals.
La foto és una altre troballa...qui hem sabria dir el carrer?


http://www.bcntiendas.com/cat/barcelona.asp?tienda=almacen-marabi


CAST;- Ayer por casualidad, bueno tenía 1 hora antes de encontrarme con una amiga para cenar, caminé por las calles del Born, primero por la calle princesa y después por una calle por lo que normalmente no suelo pasar, se llama calle de Flassaders. En esta calle hay muchas tiendas originales, pero la que me llamó más la atención fue una de muñecos de fieltro. Una pequeña tienda muy bien montada por una chica que yo diría que es argentina. Los muñecos los hace todos ella siguiendo un proceso manual/artesanal con lo que pone mucho cuidado en cada uno de ellos. Aprovechando que mañana viernes voy a Madrid a visitar a mis sobrinitos, le compré 2 muñecos monísimos que además son títeres, un Pingüino para Irina y un Elefante para Raúl.
Os paso la Web de www.bcntiendas.com con la descripción y algunas fotos de la tienda.

Sólo pasear por esta calle y ver la tienda ya merece la pena, cada muñeco es diferentes no encontrarás dos iguales.
http://www.bcntiendas.com/cat/barcelona.asp?tienda=almacen-marabi

La foto es otra hallazgo ... ¿quién me sabría decir la calle?


ENG;- Yesterday, by chance, well I had 1 hour before meet a friend for dinner, I walked through the streets of El Born, first princess street and then down the street as I normally do not pass, called Flassaders street. In this street there are many unique shops, but what caught my attention most was a felt toys. A very small shop set up by a girl who I would say Argentina. The dolls she makes all following a manual / artisan and carefully puts each of them. Taking advantage of going to Madrid tomorrow to see my nephews, I bought 2 really cute dolls that are also puppets, a penguin to Irina and an Elephant to Raül.
On this Website www.bcntiendas.com there’s a description and some photos of the store.

Just walk down this street and see the shop, every doll is different no two alike.
http://www.bcntiendas.com/cat/barcelona.asp?tienda=almacen-marabi


The picture is another finding ... who of you could say the street

Comentarios