Bergamo-Brescia-Verona- Lago de Garda



Foto RaquelCaAl iphone 4

CAT:- Cap de setmana de 4 díes de divendres a dilluns al nord d’Italia.

Avió= 40€ (Barcelona –> Bergamo, Bergamo -> Barcelona). Bus a la Cità alta 2€ des de l’aeroport. Hotel 3 nits 100€, la planta d’abaix d’ una casa…impressionant, just davant de la plaça més transitada.

Bergamo és una ciutat plena de vida, sobre tot la cità alta, un ambient medieval perfecte, ple de joventut , restaurants, gent passejant pels carrers, típics italians, la mamma, la pizza, etc....

Dissabte Brescia per visitar a l’Amneris una amiga que vaig conèixer a Berlín durant el mes que vaig estara estudiant alemany. Una dona plena d’energia inquieta i amb un nen super simpàtic. Ricardo Leone... Bitllet de tren 4,95€ 1 hora de viatge. Després al mig dia tren cap a Verona (4,95€) 1 hora. Verona és molt turística, tenen un circ, l’estàtua de Julieta a sota del seu balcó , que crec, pel que ens van explicar, que no és 100% certa la història de que fos aquella casa seva. Tot i així la gent paga per entrar a la casa. El que més hem va cridar l’atenció son 2 coses:

1.- Tocar la teta de la Julieta, farà que tinguis l’amor vertader (histories per nenes que creuen en prínceps blaus)

2.- La gent escriu missatges d’amor a les parets abans de l’entrada de la casa de Julieta. Podeu veure les fotos i la veritat es que es impressionant.


Per acabar tren de tornada a Bergamo 2 hores a 7.95€ directe....

Últim dia lago de Garda...cotxe de lloguer amb assegurança a tot risc i 2 conductor 95€, autopista 4€ anada i 4.40e tornada, 25€ benzina.

El llac és maquíssim, moltíssima gent, pq feia un dia espatarrant. Pots prendre el sol a la gespa mentre admires el paisatge de muntanya, al fons tant si ets a la península com si no, pots distingir els Alps nevats...la tornada amb el cotxe...una hora de caravana tirant i parant...

En definitiva un viatge inoblidable.



CAST:- Fin de semana de 4 días de viernes a lunes en el norte de Italia.
Avión = 40 € (Barcelona -> Bergamo, Bergamo -> Barcelona). Bus a la Cità alta 2 € desde el aeropuerto. Hotel 3 noches 100 €, la planta de abajo de una casa ... impresionante, justo delante de la plaza más transitada de la Cità alta de Bergamo.
Bergamo es una ciudad llena de vida, sobre todo la Cità alta, un ambiente medieval perfecto, lleno de juventud, restaurantes, gente paseando por las calles, típicos italianos, la mamma, la pizza, etc ....
Sábado Brescia para visitar a Amneris una amiga que conocí en Berlín durante el mes que estuve estudiando alemán. Una mujer llena de energía inquieta y con un niño super simpático. Ricardo Leone ... Billete de tren € 4.95, 1 hora de viaje. Después al medio día tren hacia Verona (4,95 €) 1 hora. Verona es muy turística, tienen un circo, la estatua de Julieta debajo de su balcón, que creo, por lo que nos explicaron, no es 100% cierta la historia de que aquella casa sea la verdadera. Aún así la gente paga para entrar. Lo que más me llamó la atención son 2 cosas:
1 .- Tocar la teta de Julieta, hará que tengas el amor verdadero (historias para niñas que creen en príncipes azules)
2 .- La gente escribe mensajes de amor en las paredes antes de la entrada de la casa de Julieta. Podéis ver las fotos y la verdad es que es impresionante.

Por último tren de vuelta a Bergamo 2 horas a € 7.95 directo ....

Último día lago de Garda ... coche de alquiler con seguro a todo riesgo y 2 conductor € 95, autopista € 4 ida y 4.40€ vuelta, 25 € gasolina.

El lago es precioso, muchísima gente, pq hacía un día alucinante. Puedes tomar el sol en el césped mientras admiras el paisaje de montaña, al fondo tanto si estás en la península como si no, puedes distinguir los Alpes nevados ... la vuelta con el coche ... una hora de caravana tirando y parando. ..

En definitiva un viaje inolvidable.



ENG:- Weekend 4 days from Friday to Monday in northern Italy.
Plane = 40 € (Barcelona -> Bergamo, Bergamo -> Barcelona). Bus to the Cità alta 2 € from the airport. Hotel, 3 nights € 100, the ground floor of a house ... awesome, just before the busiest square.
Bergamo is a city full of life, a perfect medieval atmosphere, full of youth people, restaurants, people walking the streets, typical Italian, mamma, pizza, etc. ....
On Saturday, Amneris in Brescia to visit a friend I met in Berlin during the month I was studying German. An energetic woman with a child super nice. Ricardo Leone ... Train ticket € 4.95, 1 hour. Afternoon train to Verona (4.95 €) 1 hour. Verona is very touristy, with a circus, the statue of Juliet under her balcony, I think, as explained to us that is not 100% true. Yet people pay to enter the house. What caught my attention are 2 things:
1 .- Touching Juliet's breast, will you have true love (girls stories to believe in Prince Charming)
2 .- People write messages of love on the walls before the entrance to the house of Juliet. You can see the pictures and the truth is it's awesome.

On the last train back to Bergamo 2 hours.... € 7.95

Lake Garda last day ... car rental with full insurance and 2 drivers € 95, highway € 4.40 each way, 25 € gasoline.

The lake is beautiful, many people because the day was amazing. You can sunbathe on the grass while admiring the mountain scenery in the background whether you're on the peninsula or not, you can see the snowy Alps.

Definitely a unforgettable trip.

Comentarios