Diumenge de sol / Domingo de sol / Sunday of sun

CAT;- Aquest cap de setmana ha fet un sol espatarrant, pensàvem que ja arribava la primavera...dinar en una terrasseta, ulleres de sol, tot estava preparat, amb aquest panorama què millor que anar per la ciutat i veure que ens podia oferir. Primer mercat de el intercanvi a Sants, on els diners no estan permesos, només el intercanvi just. El mercat es fa periòdicament al costat de les cotxeres de Sants a prop del metro de ‘Plaça de Sants’ (L-5 blava/ L-1 Vermella). Us convido a que visiteu la pàgina Web: http://intercanvis.sants.org/index-cast.html , encara no està acabada del tot però us donarà una idea del que fan, com per exemple: intercanvi d’hores, objectes, etc. Tota una comunitat unida per una filosofia.
Blog: http://intercanvis.sants.org/blog/

Això per començar el diumenge no està gens malament, no? Bé després d’un dinar a un palestí amb ‘Baklava’ de xocolata inclòs, tocava visita el MERCAT DE CREATIUS, que aquesta edició es va fer en un bar del carrer Pau Clarís, al costat del metro Urquinaona (L-1 vermella / L-4 groga), previ pagament de l’entrada d’1€ podies veure les paradetes i gaudir de música de DJ’s, performance i activitats varies.

CAST;- Este fin de semana ha hecho un sol impresionante, creíamos que llegaba la primavera…comida en una terracita, gafas de sol, todo estaba preparado, con este panorama que mejor que ir por la ciudad i ver lo que nos puede ofrecer. Primero mercad del intercambio en Sants, donde el dinero no está permitido, sólo el intercambio justo. El mercado se celebra periódicamente al lado de las cocheras de Sants, cerca del metro ‘Plaça de Sants’ (L-5 Azul/ L-1 Roja). Os invito a que visitéis la página Web: http://intercanvis.sants.org/index-cast.html , todavía no está del todo acabada pero os dará una idea de lo que hacen, como por ejemplo: intercambio de horas, objetos, etc. Toda la comunidad unida por una filosofía.
Blog: http://intercanvis.sants.org/blog/

Esto para empezar el domingo no está nada mal, ¿verdad? Bien después de comer en la terracita de un palestino con ‘Baklava’ incluido, tocaba visitar el MERCADO DE CREATIVOS, que esta edición se desarrolló en un bar de la calle Pau Clarís, al lado del metro Urquinaona (L-1 Roja / L-4 Amarilla), previo pago de una entrada de 1€ podías ver los stands y disfrutar de la música de DJ’s, Perdormance y actividades varias.

ENG;- This weekend has made an impressive sun, we thought that spring was coming ... food on a terrace, sun glasses, everything was ready, with this background that better than going around town i see what we can offer. First Sants exchange market, where money is not allowed, only a fair exchange. The market is held regularly at ‘Cotxeres de Sants’, near subway 'Plaça de Sants' (L-5 Blue / L-1 Red).
I invite you to visit the website: http://intercanvis.sants.org/index-cast.html , still not quite finished but will give you an idea of what they do, such as: exchange of hours, objects , etc. The whole community united by a philosophy.

This is to start on Sunday is not bad, isn’t it? While having lunch at the terrace of a Palestinian 'Baklava' included, played MARKET CREATIVE visit, which this year took place in a bar on Pau Claris street, next to the subway ‘Urquinaona’ (L-1 Red / L-4 Yellow), after paying an entrance, 1 € , you could see the stands and enjoy the music of DJ's, Perdormance and other activities.

Comentarios