dilluns, 14 de març de 2011

Hair el Musical, Teatre ApoloCAT;- Aquest diumenge a la tarda vaig veure el musical Hair amb una entrada comprada a Letsbonus, vaig pagar per l’entrada 19€ i a taquilla valien 39€ o més. El més al·lucinant de tot és que estàvem a la filera 4, en uns seients de p.m. on vam veure l’espectacle en seients preferents. No sé si us enrecordeu de la pel·lícula, però fer una obra de teatre on el més importat són l’amor lliure i les drogues o els ‘viatges ‘ que aquests provoquen als protagonistes és molt complicat. Però superat amb nota... El bon rotllo dels actors es molt contagiós...un virus que s’estén per tot el teatre!

Ah! La música és en directe.CAST;- Este domingo por la tarde vi el musical Hair con una entrada comprada en Letsbonus, pagué por la entrada 19 € y taquilla valían € 39 o más. Lo más alucinante de todo es que estábamos en la fila 4, en unos asientos de p.m. donde vímos el espectáculo en asientos preferentes. No sé si os acordáis de la película, pero hacer una obra de teatro donde lo más importante son el amor libre y las drogas o los 'viajes' que éstas provocan a los protagonistas es muy complicado. Pero superado con nota ... El buen rollo de los actores es muy contagioso ... un virus que se extiende por todo el teatro!

Ah! La música es en directo.ENG;- This Sunday afternoon I watched the musical Hair with a ticket purchased at Letsbonus I payed € 19 for the ticket and in the office cost € 39 or more. The most amazing thing is that we were in row 4. I don’t know if you remember the movie but a play where the most important are free love and drugs, or 'travel' to cause these drugs is very complicated. The actors are very good feeling ... a contagious virus that spreads throughout the theater!

Live music!! Amazing.