dijous, 7 d’abril de 2011

PasQbikes
Foto: RaquelCaAl iphone 4.

CAT:- D’emprenedors va darrerament la cosa, però és que hi ha tanta gent amb bones idees i més en l’època que ens ha tocat viure que la gent se les empesca totes per sortir el millor parat possible de la crisi.

Avui us presento a un altre amic que cansat de treballar pel món de l’automoció, ha muntat el seu propi negoci, simple però amb un servei de biomecànica per al

ciclista en exclusiva per a Catalunya. Jo no se gaire de bicicletes, però si voleu el tracta personalitzat d’un autèntic professional, la botiga PasQbikes és la vostra botiga. Quan coneixeu i sobre tot vegeu al Pascual sabreu que no us heu equivocat i que sobre tot no us prendran el pèl.

La botiga està a Castelldefels, avinguda de la constitució nº 246. pasqbikes@gmail.com


CAST:- De emprendedores va últimamente la cosa, pero es que hay tanta gente con buenas ideas y más en la época que nos ha tocado vivir, porque la gente se las ingenia para recuperarse lo mejor posible de esta crisis.

Hoy os presento a otro amigo que cansado de trabajar en el mundo de la automoción, ha montado su propio negocio, simple pero con un servicio de biomecánica para el ciclista en exclusiva para Cataluña. Yo no sé mucho de bicicletas, pero si queréis un trato personalizado de un auténtico profesional, la tienda PasQbikes es vuestra tienda. Cuando conozcáis o veáis a Pascual sabréis que no os habéis equivocado y que sobre todo no os tomarán el pelo.

La tienda está en Castelldefels, avenida de la constitución nº 246. pasqbikes@gmail.com


ENG:- Of entrepreneurs is ultimately the thing, but so many people with good ideas and more in the era we live in, because people did their best to recover of this crisis.

Today I introduce you another friend who tired of working in the automotive world, has set up his own business, simple but with a service to the rider biomechanics exclusively for Catalonia. I don’t know much about bikes, but if you want a personalized service of a true professional, PasQbikes store is your store. When you know or you see to Pascual you are sure that you are not wrong.

The adress: Avenida de la constitución nº 246 Castelldefels.
pasqbikes@gmail.com